Tillbaka till startsidan
Inredare   Stylist   Homestyling   Aktuellt

Inredare Privat miljö

Vi arbetar för att få fram hemmets bästa sidor utifrån era behov och önskemål. Målet är att uppnå en harmonisk och funktionell interiör med hjälp av färgsättning, ljussättning, möblering och detaljer.

HEMBESÖK
När vi kommer till ert hem ser vi det med nya ögon. Vi ger er ny inspiration, nya lösningar; helt enkelt ett skönare hem utifrån vilka Ni är. Vi går igenom rummet/rummen och tar fram de bästa lösningarna utifrån era tankar och behov. Givetvis utgår vi från befintlig planlösning och tar hänsyn till bostadens arkitktur och material. Vi ger förslag på det som just Ni vill ha hjälp med. Därefter får Ni ett protokoll över de åtgärder vi rekommenderar.
Pris: 2500 kr

Har ni frågor och funderingar så kan Ni självklart ringa oss.
Vill Ni ha hjälp med ytterligare inredning har vi följande alternativ:

Steg 1 (ca 4000 kr)
Vi gör enklare presentation i form av kollage/moodboard.
För att förtydliga våra idéer och den känsla vi vill uppnå är en moodboard ett mycket bra hjälpmedel.
Här samlar vi färgprover, tygprover, och det stilmässiga uttrycket. Utifrån den, samt åtgärdslistan, kan du sedan själv komponera ihop din drömrum.

Steg 2 (ca 7000-10 000 kr)
Här visar vi god rumskänsla och ljussättning med hjälp av planskiss. Dessutom får du moodboard samt en specificerad inköpslista.
Utifrån dessa hjälpmedel har du en exakt förteckning av hur ert nya rum ska se ut. Vi hjälper er med inköpsförslag, då med bra rabatter från våra leverantörer. Eftersom ljussättning är något de flesta upplever som svårt, markerar vi givetvis belysningen på planritningen.
I ett Steg 2 ingår ett avstämningsmöte efter genomförd planering. Vi kan dessutom tipsa om bra hantverkare om detta skulle behövas.

Steg 3 (från 10 000 kr)
Vi genomför förändringen av arbetsmiljön, ger ert rum/hem ett nytt modernt utseende utifrån era behov.

Här tar vi ett helhetsgrepp och projektleder genomförandet utifrån avstämt förslag. Vi ger rummet ett nytt utseende med nya möbler, färgsättning och inredningsdetaljer såsom blommor, brukföremål, väggdekorationer, textilier samt ljussättning av bostaden. Om det önskas kan vi även erbjuda målning/tapetsering eller snickeritjänster.
Transport och leveranskostnader samt inköp tillkommer.

Vi lämnar kostnadsfritt en detaljerad offert och tidsplan efter era önskemål.
Ovanstående priser är ett genomsnitt och exkl moms.

INREDNINGSTJÄNST FÖR VISNINGSBOSTÄDER
Att köpa ett nytt boende är ett stort steg och ett stort beslut.
Det handlar till stor del att kunna identifiera sig med den nya miljön. Där visningstillfället är det första mötet med en eventuellt nytt hem.
Det gäller att kunna tänka in sig själv och det behov som finns, i boendemiljön. Och att bli inspirerad och få den där positiva känslan som går rätt in i hjärtat!
Att känna här vill jag bo.

För att optimera Era visnings boenden erbjuder AREA en inredningstjänst just anpassat för byggbolag.
Att ha god inblick i bostäders olika målgrupper samt att ta hänsyn till den befintliga miljön med dess material och arkitektur, ser AREA som en självklarhet.

Vi arbetar för att få fram hemmets bästa sidor utifrån dess förutsättningar. Målet är att uppnå en harmonisk och funktionell interiör med hjälp av färgsättning, ljussättning, möblering och detaljer. Vi går noga igenom det nya boendet och tar fram de bästa lösningarna.

Jag har väl dokumenterad inredningskompetens sedan 15 år tillbaks, med erfarenhet inom köksritningar, ombyggnader av butikskoncept samt inredningsuppdrag för privat samt offentlig miljö.
De senaste 10 åren har jag även arbetat som inredningsstylist för de främsta inredning och arkitektur magasinen i Europa.
Vår målsättning är långsiktiga, goda samarbeten med ömsesidigt förtroende

 


Åsberg Interiör & Styling, Sockerbruket 1, 414 51 Göteborg
Mobil: 0707-31 54 34, E-post: info@areainterior.se