Tillbaka till startsidan
Inredare   Stylist   Homestyling   Aktuellt

Stylist Redaktionellt

FOTOGRAFERINGAR – REPORTAGE - LOCATIONS
Under flera år har Pernilla arbetat med olika typer av uppdrag för tidningar. Det startade med Ikea Family Magazine, där hon letade upp hem och miljöer, stylade samt koordinerade ”hemma-hos”-reportage. Ofta är dessa gjorda utifrån en brief, från den engelska kommunikationsbyrån August Media, med olika fokus och teman.
Under dessa jobb arbetar hon med fotograf Per Gunnarsson.

Utöver Ikeafotograferingar har Pernilla även arbetat med den engelske fotografen James Silverman. De har då, i sitt samarbete, varit inriktade på det främsta inom svensk arkitektur och har bl. fotograferat hus av Gert Wingårdh, Bror Boije och Rolf Åsberg. I dessa uppdrag har Pernilla verkat som Location Editor, alltså även skrivit text. De har publicerats i svenska såväl som internationella magasin och tidningar, för att nämna några; House and Garden, Idfx, 25 btf homes, Bo Bedre, Hus&Hem, Plaza mfl.

Därutöver gör hon även uppdrag som är inriktade på inspiration, teman, trend, image samt manus för olika uppdragsgivare, bl a tidningar, reklamfoto/film, mässor, butiker, event och tv.

Då det finns stor erfarenhet att hitta bra miljöer till olika uppdrag, kan vi även bistå med denna tjänst.

Kontakta mig med Era önskemål!Åsberg Interiör & Styling, Sockerbruket 1, 414 51 Göteborg
Mobil: 0707-31 54 34, E-post: info@areainterior.se