Tillbaka till startsidan
Inredare   Stylist   Homestyling   Aktuellt

Homestyling

VISION
”Att producera kvalité, volym och långsiktigt förtroende inom homestyling och inredningsområdet, mot mäklare, privatpersoner och företag.”

SÄLJARE AV BOSTAD
Dags att sälja din bostad? För att du ska få ett så bra pris som möjligt hjälper vi dig att arrangera ditt hem till ett oemotståndligt objekt inför försäljning. AREA erbjuder Home Styling och heminredningsuppdrag. Detta görs med professionella inredare i syfte att öka bostädernas attraktionsvärde och pris inför en försäljning. Tillsammans med mitt nätverk inredare/hantverkare/projektledare är AREA en professionell samarbetspartner som på ett smidigt sätt tar ett helhetsgrepp när det gäller inredning i varje enskilt uppdrag.

SÅ HÄR GÅR DET TILL
Om du vill göra Homestylingen själv: Boka en tid för en konsultation för att se över vad som behöver åtgärdas inför visningen. Därefter sammanställs en prioriteringslista med rekommendationer över vad som bör göras, som inredaren sedan ger säljaren och mäklaren. Naturligtvis bestämmer kunden själv om den vill åtgärda inredningsförslagen på egen hand eller om han/hon låter våra experter ta hand om hela utförandet.
Om du vill ha Homestyling hjälp från oss kommer vi kostnadsfritt ut på ett offertbesök.

HOME STYLING
Det handlar inte om att styla hem. Allt handlar om att lyfta fram det allra bästa egenskaperna i bostaden så att den blir så attraktiv som möjligt inför försäljningen. Det ska i sin tur ge en snabbare försäljning och ett högre pris. Att skapa en luftig och neutral miljö som är lättare att identifiera sig med. Viktigt är att tänka på målgruppen, dess behov och värderingar.

Home Styling är en process av organisering, ommöblering, uppdatering av textilier och rekvisita.
För att skapa den ideala hemmiljön jobbar vi med moderna möbler, vackra textilier, blommor, växter och andra inredningsdetaljer som förhöjer. Självklart fokuserar vi även på ljussättning, med armaturer, likväl som med det naturliga ljuset.

Mycket av detta kan du göra själv men oftast är det svårt att se sitt hem med en potentiell köpares ögon.
Slutresultatet av en Home Styling har bara till uppgift att visa potentiella köpare den bästa sidan av ett hem. Köparen ska kunna föreställa sig själv leva i ditt hem och inte bli distraherad av en rörig miljö med personliga tillhörigheter och smutsiga ytor. Home Styling ska stimulera köparens fantasi och drömmar om hennes eller hans framtida boende.

Vi har ett fullständigt kontaktnät med möbel leverantörer för att tillhandahålla moderna möbler och heminredningsdetaljer. Naturligtvis har du möjlighet att köpa de möbler vi ställer in till ett rabatterat pris.
Homestyling är avdragsgillt enligt RSV.

TJÄNSTER/NIVÅER/PRISER
Hembesök/Konsultation: Vi kommer till den aktuella bostaden där vi tillsammans med säljaren går igenom rum för rum och diskuterar möjligheter och förändringar inför visningen av bostaden. Du får en fullständig prioriteringslista med förslag på åtgärder. Förändringarna gör du sedan själv men naturligtvis finns vi till hands om du har frågor.
Pris: 2500 kr inkl. moms

Bestämmer du dig därefter för att vi ska ta hand om inredningen kan du välja följande nivåer för våra tjänster:

Nivå 1: (ca 6000-10 000 kr inkl. moms)
Inredningsarrangemang som lyfter fram det bästa med bostaden. Enklare rekvisita samt blommor/frukt/växter för ett starkt första intryck. Enklare omstrukturering av heminredningen för att skapa god rumskänsla. Bortrensning av överflödigt bohag och inredningsdetaljer.

Nivå 2: (ca 15 000-20 000 kr inkl. moms)
Delvis ommöblering, av befintliga möbler. Komplettering av nya möbler. Ljussättning. Dessutom det som innefattar steg 1.

Nivå 3: (från 25 000 kr inkl. moms)
Ger bostaden ett nytt modernt utseende genom att ta bort och lägga till- hyra in möbler och belysning där det behövs samt bortfrakt samt magasinering vid behov. Eller totalinredning för tom bostad. Eventuellt en mindre renovering eller ommålning, vi hjälper er med material- och färgval samt eventuella hantverkare. Entré och trappa (vid husförsäljning) framträder klart och bidrar klart till ett starkt första intryck. Dessutom det som innefattas i steg 1 och 2.

Priserna är ca priser och varierar beroende på bostadens storlek. Hyra av möbler/inredningsdetaljer tillkommer samt transport. Vi lämnar kostnadsfritt en detaljerad offert och tidplan efter era önskemål.
Kostnaden för våra tjänster är avdragsgill, precis som mäklararvodet, vid uträkning av reavinsten på din bostad.

Offertbesök inför Homestyling är kostnadsfritt. Mötet tar ca 15-30 min och resulterar i en offert.

INREDNINGSTJÄNST FÖR VISNINGSBOSTÄDER
Att köpa ett nytt boende är ett stort steg och ett stort beslut.
Det handlar till stor del att kunna identifiera sig med den nya miljön. Där visningstillfället är det första mötet med en eventuellt nytt hem.
Det gäller att kunna tänka in sig själv och det behov som finns, i boendemiljön. Och att bli inspirerad och få den där positiva känslan som går rätt in i hjärtat!
Att känna här vill jag bo.

För att optimera Era visnings boenden erbjuder AREA en inredningstjänst just anpassat för byggbolag.
Att ha god inblick i bostäders olika målgrupper samt att ta hänsyn till den befintliga miljön med dess material och arkitektur, ser AREA som en självklarhet.

Vi arbetar för att få fram hemmets bästa sidor utifrån dess förutsättningar. Målet är att uppnå en harmonisk och funktionell interiör med hjälp av färgsättning, ljussättning, möblering och detaljer. Vi går noga igenom det nya boendet och tar fram de bästa lösningarna.

Jag har väl dokumenterad inredningskompetens sedan 15 år tillbaks, med erfarenhet inom köksritningar, ombyggnader av butikskoncept samt inredningsuppdrag för privat samt offentlig miljö.
De senaste 10 åren har jag även arbetat som inredningsstylist för de främsta inredning och arkitektur magasinen i Europa.
Vår målsättning är långsiktiga, goda samarbeten med ömsesidigt förtroendeÅsberg Interiör & Styling, Sockerbruket 1, 414 51 Göteborg
Mobil: 0707-31 54 34, E-post: info@areainterior.se