Tillbaka till startsidan
Inredare   Stylist   Homestyling   Aktuellt

Inredare Offentlig miljö

Allt handlar om att få fram företagets profil & image. Att bygga och stärka varumärket. Och att titta in i ert företags kärna och själ. Och att gestalta den på bästa sätt utifrån vilka Ni är och de behov Ni har.
Målet är att uppnå en harmonisk och funktionell interiör.
Att med färgsättning, ljussättning, möblering och detaljer, skapa Er optimala arbetsmiljö. Givetvis utgår vi från befintlig planlösning och tar hänsyn till rummets arkitektur och material. När AREA kommer till ett företag ser vi det med nya ögon. Vi ger Er ny inspiration, nya lösningar och helt enkelt en skönare arbetsplats.
Med dagens allt hårdare konkurrens och helhetsfokucering, tenderar de företag som vågar satsa på en tydlig och genomtänkt image att vinna.
AREA har en bred erfarenhet av inredning för olika verksamheter, som referensobjekt har vi både kontorsmiljöer/dagis/showroom/butiker/café m.m.

BESÖK
AREA går igenom arbetsplatsen och tar fram de bästa lösningarna utifrån era tankar,
Er grund och de behov som finns. Vi ger förslag på det som just Ni vill ha hjälp med. Därefter får Ni ett utförligt protokoll över åtgärder vi rekommenderar.
Pris: 5000 kr

Har ni frågor och funderingar så kan Ni självklart ringa oss.
Vill Ni ha hjälp med ytterligare inredning har vi följande alternativ:

Steg 1 (ca 7500 kr)
Vi gör enklare presentation i form av kollage/moodboard.
För att förtydliga våra idéer och den känsla vi vill uppnå är en moodboard ett mycket bra hjälpmedel.
Här samlar vi färgprover, tygprover, och det stilmässiga uttrycket. Utifrån den, samt åtgärdslistan, kan du sedan själv komponera ihop din drömarbetsplats.

Steg 2 (ca 10 000 kr)
Här visar vi god rumskänsla och ljussättning med hjälp av planskiss. Dessutom får du moodboard samt en specificerad inköpslista.
Utifrån dessa hjälpmedel har du en exakt förteckning av hur er nya arbetsplats ska se ut. Vi hjälper er med inköpsförslag, då med bra rabatter från våra leverantörer. Ni kan möblera upp efter vår ritning och tillföra de härliga detaljerna som vi tagit fram till just ert företag. Eftersom ljussättning är något de flesta upplever som svårt, markerar vi givetvis belysningen på planritningen.
I ett Steg 2 ingår ett avstämningsmöte efter genomförd planering, för att ge Er en så klar bild av förändringsfasen som möjligt. Vi kan dessutom tipsa om bra hantverkare om detta skulle behövas.

Steg 3 (fr 18 000 kr)
Vi genomför förändringen av arbetsmiljön, ger ert företag ett nytt modernt utseende utifrån era behov.

Inredning av tom lokal alt uppdatering/förändring av befintlig miljö. Här tar vi ett helhetsgrepp och projektleder genomförandet utifrån avstämt förslag. Nya möbler, färgsättning och inredningsdetaljer såsom blommor, brukföremål, väggdekorationer, textilier samt ljussättning av arbetsplatsen. Om det önskas kan vi även erbjuda målning/tapetsering eller snickeritjänster.
Transport och leveranskostnader samt inköp tillkommer.

Vi lämnar kostnadsfritt en detaljerad offert och tidsplan efter era önskemål.
Ovanstående priser är ett genomsnitt och exkl moms.

Åsberg Interiör & Styling, Sockerbruket 1, 414 51 Göteborg
Mobil: 0707-31 54 34, E-post: info@areainterior.se